Storitve


Grafično oblikovanje in tisk


Vizitke, kuverte, nalepke, dopisne liste, grafične podobe, brošure, letake, darilni bone, knjige in ostale tiskovine izdelujemo z DIGITALNIM TISKOM ali OFFSET TISKOM v odvisnosti od željene količine.


Izdelava transparentov


Transparente tiskamo z ekosolventnim tiskalnikom ROLAND, vseh možnih dimenzij (š x v), kvalitete izpisa do 1440 dpi, na najrazličnejših materialih (ceradno platno, papir, fotopapir in ostalih materialih). 

 

Reklamne table


Tržimo in distribuiramo najkvalitetnejše reklamne table, ki jih izdelujemo v lastni proizvodnji. Izdelane so po vaših željah, različnih oblikovnih izvedbah in dimenzijah. Table tudi postavimo na željeni lokaciji.


Poslovna darila in promocijski izdelki


Tržimo poslovna darila znanih slovenskih ponudnikov poslovnih daril. V asortimanu razpolagamo z več kot 10.000 različnimi izdelki za vse priložnosti, od klasičnih izdelkov do vse bolj cenjenih izdelkov slovenske domače obrti.


Izdelki za mobilno oglaševanje in mobilni marketing


Oprema podjetij z ALU stojali (A-table, klip klap okvirji,), sestavljivimi in fiksnimi panoji za reklamne akcije na sejemskih površinah v trgovinah, poslovnih objektih,…, stojali za prospekte, stojali za sejemske predstavitve (s pripadajočo izdelavo reklamnega plakata), vitrinami različnih dimenzij in oblik, …


Celostne grafične podobe


Izdelava celostnih podob poslovnih prostorov, trgovin, zunanjih tabel, označevalnih tabel v poslovnih objektih in na zunanjih površinah,…

 

Grafična oprema vozil in prostorov


Tiskanje in lepljenje avtomobilov, dostavnih vozil, avtobusov, kamionov. Vozila vam lahko polepimo v celoti s fotografijami po vaših željah, ki jih tiskamo z EKOSOLVENTNIM TISKALNIKOM.